Πολιτική Επιστροφών

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν σας ικανοποιεί μπορείτε να το επιστρέψετε μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Αλλαγές γίνονται μόνο εφόσον το προϊόν που επιστρέφεται, είναι στην αρχική του κατάσταση. Επιστροφή χρημάτων δεν πραγματοποιείται.

Τα έξοδα αποστολής για την αλλαγή του προϊόντος, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, επιβαρύνουν τον πελάτη.. Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρία μας.

Το προϊόν είναι ευθύνης του πελάτη μέχρι να φτάσει σε εμάς. Σας συνιστούμε να στείλετε το δέμα χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία παράδοσης που να σας ασφαλίζει για την αξία των αγαθών. Αν το δέμα σταλεί ταχυδρομικώς, διατηρούμε το δικαίωμα άρνησης παραλαβής, καθώς όλα τα δέματα πρέπει να παραδίδονται στη διεύθυνσή μας.

Στην επιστροφή του προϊόντος πρέπει να συμπεριλαμβάνεται η απόδειξη αγοράς .Σε περίπτωση αλλαγής, το νέο προϊόν θα σας σταλεί στη διεύθυνση που δηλώσατε στην αρχική σας παραγγελία. Για οποιαδήποτε αλλαγή στα στοιχεία αποστολής, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@ellelui.gr .